Bolečine v hrbtu in križu, težko orodje, preveč plevela

Vrtičkanje res ni lahek hobi! Na koncu je le vprašanje časa, kdaj bomo vrtnarjenje opustili zaradi prevelikih naporov, starih poškodb ali premalo časa. Mar ni škoda vse dobre volje, zdrave zelenjave in prijetne sprostitve na zraku, ki jo vrtnarjenje prinese?

 

Imamo rešitev za vas:

 

Ori je t.i. ploskorezna motika ali večnamensko orodje, namenjeno obdelavi zemlje in pripravi vrtnih površin, vse od visokega plevela do prhle zemljice. Omogoča vam, da opravite celo vrsto vrtnarskih opravil brez naporov in bolečin v sklepih. Olajšal vam bo najbolj naporne naloge.

in zlahka uredi najbolj nedostopne kotičke vašega vrta. Ostro rezilo spodreže plevel tik pod zemljo, ozka konica pa doseže pod liste zelenjave in odstrani še tako zahteven plevel. Dolg ročaj pa vam zagotavlja, da se pri svojem delu ne boste več sklanjali in obremenjevali sklepov.

Je preprosto orodje z dovršenim designom, natančno oblikovano tako, da v različnih položajih izpolnjuje različne funkcije. Z obračanjem rezila se spreminja namen in uporabnost, da v prav vsaki situaciji služi svoji nalogi. Dolg ročaj omogoča delo v pokončnem položaju, ozko in izredno ostro rezilo pa zagotavlja še lažje delo z zemljo. Tik pod površino zemlje spodreže plevel, z rahlimi udarci zrahlja vrtna tla in natančno okoplje zemljo okoli sadik. Prihrani vam tudi neskončne sprehode od lope do vrta, ko za novo nalogo rabite novo orodje.

 

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
1
motika-ori-pro.jpg

Ori Pro - Ploskorezna motika

pletje, okopavanje, rahljanje, razporejanje zemlje, grabljenje, sejanje, košnja, lupljenje hlodov

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
2
1OriMiniPC032527a-600x991.jpg

Ori Mini - Ploskorezna motika mala

natančno pletje, rahljanje, okopavanje

Dobavljivo: do 14 dni
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani