VIRESCO: Prvi pred sejan biotekstil na svetu – za zeleno in trajnostno urejanje okolice

VIRESCO je prvi pred sejan biotekstil na svetu, ki zagotavlja nedosegljivo kakovost v primerjavi z ostalimi izdelki, ki so na trgu. Izdelan je v celoti iz celuloze. Je inovativen, kakovosten in okolju prijazen izdelek, ki vam bo prihranil čas, denar in energijo, hkrati pa vam bo omogočil, da uživate v svojem zelenem raju.

VIRESCO je biološko razgradljiv, vključno s semeni trave in granuliranimi gnojili. 

To pomeni, da ne onesnažuje okolja, ampak prispeva k njegovi obnovi in ohranjanju. Poleg tega je VIRESCO idealen za nadzor erozije na pobočjih (VIRESCO Sator), prav tako pa tudi pri setvi trave.(VIRESCO Pratens).

 

Travni tepih s semenim in gnojilom

Semena so enakomerno razporejena, kar zagotavlja odlično kalitev v vseh razmerah in naklonih. VIRESCO je primeren za vse vrste podnebja z ustrezno mešanico semen, vključno z divjimi cvetovi, ter ponuja visoko stopnjo kalitve (95%). 

VIRESCO deluje kot učinkovita pregrada pred pticami in žuželkami, ohranja celovitost trave. Takoj izboljša vizualno privlačnost površine z zeleno barvo. Omogoča močno namakanje in zagotavlja odličen nadzor nad škodljivci in patogeni.

Razgradi se v 3-4 mesecih, kar prispeva k zdravi, gosti travi s nadzorom plevela. Je preprost za pripravo in namestitev, kar omogoča dostopnost tako strokovnjakom kot tudi potrošnikom. Preprost je tudi za vzdrževanje, vključno z rednim namakanjem v prvih dneh, zagotavlja uspešno kalitev in nadaljnjo skrb.

Enostavna namestitev:** Lahka (približno 22 kg na 100 kvadratnih metrov) in tanka (približno 0,3 centimetra), kar omogoča praktično in enostavno polaganje ob stalnem oprijemu na tla.

Namestitveni sistem je zelo preprost:

  • Tla se pripravijo s popolnim odstranjevanjem že obstoječih trav, nato prekopljemo prvih 5/10 cm in izravnamo površino.
  • Travni tepih in tla namočimo, zato, da se skupaj prilepita.
  • Na ravnih tleh je namakalna voda običajno dovolj za pritrditev VIRESCO, vendar je za večjo stabilnost ali v nagnjenih situacijah priporočljivo, da jo zasidrate z našimi lahkimi kovinskimi klini.
  • VIRESCO je enostavno modelirati s preprostimi škarjami.®

Skladiščenje na suhem in v lastni najlonski embalaži. Rok uporabnosti več kot 1 leto.

 

 

 

 

 

 

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani