Prilagodljivi in trajnostni: Thermoplast trakovi za ograje 

Thermoplast trakovi za ograje zagotavljajo zasebnost in omogočajo diskretnost na želenem območju. So prilagodljivi ter enostavni za montažo, kar omogoča hitro pritrjevanje na obstoječe ograje ali strukture. Thermoplast trakovi za ograje so na voljo v raznolikih barvnih odtenkih, kar omogoča prilagajanje glede na okolico in estetske preference.

Te ograjne rešitve so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in odpornost proti vremenskim vplivom ter UV-žarkom. Ponujajo široko paleto barv in vzorcev, kar omogoča prilagoditev okolici in osebnemu okusu. Poleg tega so trakovi preprosti za čiščenje in vzdrževanje, ohranjajo pa svoj privlačen videz skozi dolgoletno uporabo.

 

Uporaba trakov za ograje: 

 • Enostavna in učinkovita za zakrivanje pogledov.
 • Prilagodljiva, kar omogoča preprosto namestitev na obstoječe ograje ali strukture.
 • Zagotavlja zasebnost in diskretnost na izbrani lokaciji.
 • Izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske razmere in UV-žarke.
 • Raznolika izbira barv in vzorcev, prilagodljivost glede na okolico in osebne preference.
 • Enostavni za čiščenje in vzdrževanje, ohranjajo svoj privlačen videz skozi dolgo časovno obdobje.
 • Zaradi preproste montaže so ti trakovi odlična rešitev za hitro in diskretno ustvarjanje zasebnosti na različnih lokacijah, kot so domovi, vrtove, terase, ali območja za rekreacijo.

 

Navpični trakovi za ograje, kot jih ponuja Thermoplast, so idealna rešitev za vzpostavitev zasebnosti ter estetsko oblikovanje zunanjih prostorov. Te vertikalne rešitve so prilagodljive, omogočajo sproščeno atmosfero in preprečujejo neposreden pogled na vaš vrt ali okolico. Navpični trakovi se enostavno namestijo, zagotavljajo zasebnost ter ustvarjajo udobno okolje, ne da bi zmanjšali pretok zraka ali svetlobe.

 

Vodoravni trakovi za ograje prav tako ponujajo eleganco in možnost zasebnosti v zunanjih prostorih. Z njihovo namestitvijo lahko ohranite preglednost, občutek prostornosti in hkrati dodate dekorativni element. Vodoravni trakovi so privlačna rešitev za pregradnjo in estetsko nadgradnjo vašega doma ali vrta, ob ohranjanju odprtosti ter prehodnosti zračnega toka. Thermoplastovi vodoravni trakovi omogočajo prilagodljivost in enostavno namestitev, kar omogoča ustvarjanje funkcionalnih in privlačnih zunanjih prostorov.

Namestitev Thermoplastovih trakov za ograje je preprosta in zahteva le nekaj osnovnih korakov: 

 • Priprava površine: Zagotovite, da je površina, kjer boste namestili trakove, čista, suha in brez mastnih madežev.
 • Izrežite trakove: Z uporabo primernega orodja ali škarij prilagodite dolžino trakov, tako da ustrezajo dolžini ograje, na katero jih želite namestiti.
 • Priložite trakove: Pritrdite trakove na ograjo ali nosilce. Večina trakov ima zaponke, ki jih je enostavno pritrditi na obstoječo ograjo ali strukturo. Poskrbite, da bodo trakovi varno pritrjeni.
 • Dokončanje namestitve: Preverite, ali so trakovi enakomerno nameščeni in trdno pritrjeni na ograjo. Prilagodite jih po potrebi, da ustrezajo želeni postavitvi.

 

S temi preprostimi koraki lahko hitro in enostavno namestite Thermoplastove trakove za vašo ograjo ter tako zagotovite zasebnost in estetski videz okolice.

 

Katalog v angleškem jeziku: vsebina/Thermoplast Privacy Strips.pdf

So v različnih barvah.

       

             

 

 Predstavitveni filmi na Youtubu:

 www.youtube.com/watch 

 www.youtube.com/watch 

 www.youtube.com/watch

 

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani