Kaj je kompost in zakaj je tako poseben? 

Kompost je kot čaroben eliksir za tvoj vrt. Gre za organsko snov, ki nastane iz razgradnje odpadkov, kot so kuhinjski ostanki, vrtni odpadki in listje. Nič kemičnih dodatkov, samo naravni procesi, ki ustvarjajo čudežno mešanico za tvoje rastline.

Zakaj izbrati kompost?

  • Kompost izboljšuje strukturo zemlje, jo naredi bolj zračno in vlažno, kar omogoča rastlinam, da razvijejo močne korenine. Rastline ljubijo hranila, in kompost je prava zakladnica le-teh. Brez umetnih gnojil, samo čista, naravna hrana za tvoje pridelke. Z uporabo komposta recikliraš odpadke in s tem zmanjšuješ obremenitev okolja. Trajnostno vrtnarjenje, ki ima pozitiven vpliv na planet.

Kako se uporablja kompost?

Kompost ni le odlično gnojilo, temveč je tudi vsestransko uporaben v različnih vrtnarskih projektih. Uporabi naš kompost za izboljšanje zemlje za lončnice, dodaj ga okoli dreves ali pa ga vmešaj v cvetlične gredice. Kreativnost nima meja, ko gre za vrtnarjenje s kakovostnim kompostom!

Kaj je hlevski gnoj in kako bo oživil tvoj vrt?  

Hlevski gnoj je prava zakladnica naravnih hranil, ki lahko tvoj vrt spremeni v živahno in bujno oazo. Gre za organsko gnojilo, ki izvira iz gnojevke živali in prinaša številne prednosti za tvoje rastline. Raziskuj, kako lahko hlevski gnoj oživi in izboljša tvoj vrt! 

Katere vrste in oblike hlevskega gnoja poznamo?

Raznolikost hlevskega gnoja je ena od ključnih prednosti v svetu vrtnarjenja. Poznamo več vrst, med katerimi izstopajo goveji, konjski in piščančji gnoj. Hlevski gnoj poznamo v kompostirani ali pelirani obliki. Kompostiran hlevski gnoj predstavlja naraven proces razgradnje, ki prinaša bogato, organsko snov za tvoj vrt. Po drugi strani pa je peletiran gnoj obdelan v majhne pelete, kar omogoča enostavnejšo uporabo, skladiščenje in natančnejši nadzor nad doziranjem. Oba imata svoje prednosti, zato je izbira odvisna od specifičnih potreb in pristopa do vrtnarjenja.

Kako pravilno uporabljati hlevski gnoj v vrtnarjenju?

Uporaba hlevskega gnoja je kot ključ do zakladnice hranil za tvoj vrt. Način uporabe: treba ga je enakomerno razporediti po tleh. Ne pozabite ga vmešati v zemljo za boljšo absorpcijo hranil. Upoštevajte sezonske potrebe rastlin. Spomladi ga lahko dodajate kot podporo za rast, medtem ko jeseni pomaga pri pripravi tal na zimsko obdobje. S pravilno uporabo hlevskega gnoja bo vaš vrt cvetel v vsej svoji naravni lepoti!

Zakaj kombinirati kompost s hlevskim gnojem?

Kombiniranje komposta s hlevskim gnojem je popoln recept za uspeh v vrtnarjenju. Kompost, poln naravnih hranil in organske snovi, se združi s hlevskim gnojem, ki prinaša dodatno organsko maso in mikroorganizme. Skupaj tvorita nepremagljivo ekipo, ki izboljšuje strukturo zemlje, spodbuja rast korenin, prinaša potrebna hranila ter podpira odpornost rastlin. Kombinacija teh dveh naravnih virov ustvarja optimalno okolje za zdrav in bujen vrt. Začuti moč narave in dopolni svoje vrtnarske podvige s čudežno kombinacijo komposta in hlevskega gnoja!

Kaj je naš skrivni recept?  

Nimamo skrivnosti, samo pristen, organski pristop! Naši strokovnjaki skrbijo, da zagotovijo optimalno razmerje hranil in mikroorganizmov. Rezultat sta kompost in hlevski gnoj, ki sta resnično vrhunska.

Naša misija je preprosta - živahen in zdrav vrt. S kombinacijo skrbno izbranega komposta in visokokakovostnega hlevskega gnoja to lahko dosežemo. Skupaj ne le izboljšujeta rodovitnost tal, temveč ustvarjata okolje, v katerem rastline cvetijo in se razvijajo v polnem sijaju.

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
1
Sack_50l_orange.pdf.jpg

VETISA-BIO - BIO kompost 30L / 45EP

Najboljši naravni kompost – primeren za ekološko kmetijstvo! Kakovosten kompost (A+) kvalitete z evropskimi certifikati.

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
2
bio-kompost.webp

Vetisa-BIO Bio-kompost 500 L -BIGBAG VETISA (CENA brez prevoza)

Primeren za rastline, ki potrebujejo veliko hranil. Izboljša strukturo tal.

Dobavljivo: 1-2 dni
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
3
bio-kompost.webp

Vetisa-BIO Bio-kompost 1000 L -BIGBAG VETISA (CENA brez prevoza)

Kompost pakiran v veliki vreči po 1000 litrov

Dobavljivo: 1-2 dni
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
5
kompostiran-hlevski-gnoj.png

TRE-Kompostiran hlevski gnoj 45L /54/paleti /

Goveji, konjski in perutninski gnoj

Dobavljivo: 1-2 dni
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani