Dozatorji in filtri za vrhunsko preciznost – Hydro Systems

Hydro Systems predstavlja vrhunske rešitve v svetu doziranja in filtracije, ki omogočajo natančno in učinkovito ravnanje s tekočinami v različnih industrijskih panogah. Naša ponudba vključuje dozatorje, ki so vodno gnani, volumetrične dozatorje za živino in perutnino, filtre Twist2Clean ter specializirane dozatorje za kisline in venturne injektorje.

Dozatorji – vodno gnani – Hydro Systems:

Serija dozatorjev, ki so vodno gnani, predstavlja inovativno rešitev za natančno in avtomatizirano doziranje tekočin. S povezljivostjo s centralnim nadzornim sistemom omogočajo enostavno prilagajanje odmerkov in sledenje porabi.

Dozatorji volumetrični za živino in perutnino – Hydro-AquaBlend:

Posebej prilagojeni potrebam v kmetijski industriji, naši volumetrični dozatorji Hydro-AquaBlend zagotavljajo natančno doziranje hranilnih snovi za živino in perutnino. Sistem omogoča prilagajanje koncentracije hranil za optimizacijo prehrane in zdravja živali.

 

Filtri – Twist2Clean – Hydro Systems:

Za zagotavljanje čiste in nemotene oskrbe z vodo so filtri Twist2Clean nepogrešljiv del vašega sistema. Z inovativnim mehanizmom čiščenja omogočajo preprosto odstranjevanje nečistoč, kar podaljšuje življenjsko dobo sistema in ohranja optimalno delovanje.

 

Dozatorji za kisline:

Naši specializirani dozatorji za kisline so oblikovani za varno in natančno doziranje kislin v različnih industrijskih procesih. S prilagodljivostjo in visoko natančnostjo zagotavljajo ustrezno ravnotežje kemičnih sestav in izboljšujejo procese proizvodnje.

Venturni injektor:

Hydro Systems prinaša vrhunski venturni injektor, ki omogoča učinkovito mešanje in doziranje različnih tekočin. Njegova zasnova temelji na visokokakovostnih materialih in inženirskih rešitvah, ki zagotavljajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

 

Dozatorji in filtri so oblikovani z mislijo na visoke standarde natančnosti, zanesljivosti ter trajnosti, kar omogoča našim strankam izjemno izkušnjo in brezskrbno upravljanje s tekočinami v njihovih procesih.

V prodajem programu imamo od MINI dozatorjev (pretok 0,7 M3/uro) do SUPER dozatorjev (pretok 22 m3/uro).

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
3
878_main_filtri-twist2clean-hydrosystems.jpg

Filtri - Twist2Clean - HydroSystems

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
4
aquablendextreme.JPG

Dozatorji za kisline

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
5
venturi-injektor-1.jpg

VENTURI INJEKTOR

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani