Dodaj v seznam za primerjavo

PASSO GIAPPONESE - ARDESIA (ČRNA) fi36-42x2cm POHODNE PLOŠČE - cena na kom

Na zalogi: DA
Dobavljivo: 1-2 dni
Ident: ZA465
Črtna koda: -
Bruto masa: 12,0000 kg

MALOPRODAJNA CENA: oglejte si jo
Maloprodajni kupci lahko vidite cene v spletni trgovini Vetisa. S klikom na povezavo boste preusmerjeni na izdelek s ceno v spletni trgovini Vetisa.

Okrasni pohodni kamen 

Izjemno realističen videz v celoti dopolnjujejo inovativni reliefi, ki navdihujejo vsako ploščico, obdelano v vsaki podrobnosti in poudarjajo izjemno naravnost ter estetsko in otipno podobnost naravnim materialnim površinam.

Izdelan z najsodobnejšimi tehnikami, slog kolekcij izstopa po svoji maksimalni vsestranskosti in funkcionalnosti, ki lahko zadovolji vse slogovne potrebe in opremi vse vrste površin.

Dimenzije: 32x46x2cm

Splošno o Pohodne plošče:

Praktična uporaba pohodnih plošč za ustvarjanje poti in zaščito vrtnih površin 

Pohodne plošče so trpežne površine, ki se uporabljajo za ustvarjanje poti, poti za pešce, teras, ali drugih območij za hojo, ki so izpostavljena povečani hoji ali obremenitvi. Njihove lastnosti in uporaba vključujejo:

 • Trdnost in odpornost: Pohodne plošče so običajno izdelane iz različnih materialov, kot so beton, les, guma, kamen, keramika ali reciklirani materiali. Te plošče so trdne, kar jim omogoča, da prenesejo hojo, pohod ali obremenitve vozil.
 • Trajnost: Večina pohodnih plošč je izdelanih tako, da so odporne proti vremenskim vplivom, koroziji in obrabi, kar jim omogoča dolgotrajno uporabo brez izgube kakovosti.
 • Enostavna namestitev: Večina pohodnih plošč se enostavno namesti brez potrebe po kompleksnih postopkih ali posebnih orodjih. To omogoča hitro in enostavno ustvarjanje poti ali drugih površin za hojo.
 • Uporaba v krajinskem oblikovanju: Pohodne plošče so idealne za ustvarjanje poti skozi vrtove, parkovne poti, terase, območja za sedenje ali katero koli drugo območje, kjer želimo zagotoviti varno in stabilno površino za hojo.
 • Estetski videz: Poleg svoje praktične uporabe imajo pohodne plošče tudi estetski vidik. Lahko izbirate med različnimi barvami, oblikami in teksturami, ki se ujemajo z okolico in ustvarjajo privlačen videz.
 • Zaščita tal: Namestitev pohodnih plošč lahko tudi zaščiti tla pred erozijo, zlasti na območjih, kjer je močan promet.

Pohodne plošče so zelo vsestranske in se lahko uporabljajo na številnih mestih, kjer je potrebna trdna in stabilna površina za hojo ali prehod. Pohodne plošče se v vrtnarstvu pogosto uporabljajo za ustvarjanje poti in prehodov na vrtovih, terasah, in drugih površinah z večjo hojo ali obremenitvijo. 

Njihova uporaba je koristna iz več razlogov:

 • Poti v vrtu: Pohodne plošče se pogosto uporabljajo za oblikovanje poti med gredicami na vrtu. Te poti olajšajo dostop do rastlin, hkrati pa preprečujejo, da bi se tla zaradi pogoste hoje zgoščala ali postala blatna.
 • Zaščita tal: Namestitev pohodnih plošč na območjih, kjer je pogosta hoja ali obremenitev, pomaga zaščititi tla pred zbijanjem, erozijo in izgubo rodovitnosti.
 • Ustvarjanje vizualnega učinka: Poleg praktične uporabe lahko pohodne plošče dodajo estetsko vrednost vrtu. Izberete lahko različne materiale, barve in oblike plošč, ki se ujemajo z okoljem vrta ter ustvarijo privlačno in urejeno podobo.
 • Preprečevanje nastanka plevela: Pohodne plošče lahko zmanjšajo rast plevela na poteh, kar olajša vzdrževanje vrta.
 • Pomoč pri drenaži: Pravilna postavitev pohodnih plošč lahko pomaga pri drenaži, saj lahko služijo kot prehodna pot za odvajanje odvečne vode in preprečujejo nastanek luž na vrtu.

 

Uporaba pohodnih plošč v vrtnarstvu je tako funkcionalna kot tudi estetsko pomembna, saj pomaga ustvariti urejeno in praktično okolje ter obenem zagotavlja zaščito tal in rastlin.

Uporabniki, ki so kupili ta izdelek so tudi kupili

Ostali izdelki iz kategorije Pohodne plošče

Ocene uporabnikov

Tega izdelka ni še nihče ocenil. Bodi prvi!

Za oddajo ocene moraš biti prijavljen v spletno trgovino.

Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani