Folije za rastlinjake in pripomočki za pritrditev: Kvaliteta, trajnost in profesionalna rast

Folije za rastlinjake so element uspešnega vrtnarjenja in pridelave rastlin v kontroliranem okolju. Naša ponudba vključuje profesionalne folije za rastlinjake, ki so na voljo v različnih trajnostnih obdobjih, skupaj s pripomočki za pritrditev, ki omogočajo stabilno konstrukcijo.

Rastlinjak 

Rastlinjak predstavlja kontrolirano okolje, namenjeno optimalni rasti in razvoju rastlin. Njegova osnovna funkcija je ustvariti mikroklimatske pogoje, ki omogočajo vrhunsko fotosintezo in metabolizem rastlin. S prozornimi materiali, rastlinjak omogoča prodiranje sončne svetlobe, ki je ključna za fotosintezo, medtem ko ohranja izolacijske lastnosti za vzdrževanje ustrezne temperature.

 

Profesionalna folija za rastlinjake – 4 letna trajnost:

Naša profesionalna folija za rastlinjake, z 4-letno garancijo, zagotavlja izjemno zaščito in podporo rastlinam v vseh letnih časih. Ključne lastnosti vključujejo:

 • UV stabilnost: Odporna na sončne žarke, zagotavlja dolgotrajno zaščito pred škodljivimi vplivi UV sevanja.
 • Toplotna izolacija: Učinkovito ohranja optimalno temperaturo znotraj rastlinjaka, kar spodbuja zdravo rast rastlin.
 • Vodoodpornost: Preprečuje nepotrebno vlaženje tal in zagotavlja suhe pogoje znotraj rastlinjaka.
 • Preprečevanje nastajanja kondenza: Folija ima dodatek proti kondenzu (AG) kot standard. Ta dodatek zmanjšuje nastanek večjih kapljic vode na foliji.

 

 

Profesionalna folija za rastlinjake – 2 letna trajnost:

Za tiste, ki iščejo odlično zaščito za svoje rastlinjake s srednjeročnim načrtom, je na voljo profesionalna folija za rastlinjake z 2-letno trajnostjo. Ključne značilnosti te folije vključujejo:

 • Trajnost: Kljub krajšemu obdobju trajanja ohranja svojo trdnost in zaščitne lastnosti.
 • Sposobnost prepuščanja svetlobe: Poskrbi za optimalno osvetlitev znotraj rastlinjaka, spodbujajoča fotosintezo rastlin.

 

Profili, sponke in lepilni trak – Stabilna konstrukcija za trajnostno rast:

Za pritrjevanje folije so na voljo visokokakovostni profili, sponke in lepilni trakovi. Ti pripomočki omogočajo enostavno in trdno pritrditev folij na konstrukcijo, hkrati pa ohranjajo celovitost rastlinjaka.

 • Profili: Trajni in odporni profili zagotavljajo strukturno trdnost rastlinjaka, zmanjšujejo obremenitev in omogočajo pravilno napenjanje folij.
 • Sponke: So ključne za pritrjevanje folije na konstrukcijo rastlinjaka, ohranjajoč optimalne pogoje znotraj.
 • Lepilni trakovi: Lepilni trakovi nudijo dodatno podporo pri tesnjenju spojev folije, kar zmanjšuje tveganje za uhajanje toplote ali vlage.
   

Folija za skladišča:

Poleg folij za rastlinjake nudimo tudi specializirano folijo za skladišča, ki zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi, ohranja temperaturo in omejuje škodljive vplive na shranjene pridelke ali opremo.

S kombinacijo visokokakovostnih folij in trdnih pripomočkov za pritrditev ustvarjamo optimalno okolje za uspešno rast rastlin v rastlinjakih ter zanesljivo zaščito skladiščenih materialov. Investirajte v profesionalno opremo za vrtnarjenje, ki bo dolgoročno izboljšala vaše rezultate.

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
1
rastinjak-za-vrt.jpg

Rastlinjaki

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
4
Izdelek brez naslova.png

Profili, sponke, lepilni trak

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
5
folija-za-skladisca.1.jpg

Folija za skladišča

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani