Tehnika, zalivanje, vrtno orodje in ostalo: Vodnik za sodobno vrtnarjenje

Kompostniki: Trajnostno recikliranje na vašem vrtu

Kompostniki so odličen način, kako reciklirati organske odpadke in ustvariti hranljiv kompost za vaše rastline. S pravilnim upravljanjem kompostnika omogočite naravni proces razgradnje, ki vodi do ustvarjanja bogate zemlje za vaš vrt.

 

Zalivanje, namakanje in meglilniki: Učinkovito ravnanje z vodo

Za ohranjanje optimalnih razmer za rast rastlin je ključno pravilno zalivanje. Namakalni sistemi, vključno s kapljičnim zalivanjem in oroševanjem, vam pomagajo pri učinkoviti porabi vode ter omogočajo oskrbo rastlin z vodo.

 

Dozatorji in filtri – Hydro Systems: Natančna nutrientna doba za rastline

Dozatorji in filtri iz Hydro Systems omogočajo natančno doziranje hranil za vaše rastline v hidroponskem ali akvaponskem okolju. Zagotavljajo optimalne pogoje za rast s pravilno raztopino hranil.

 

Inštrumenti in merilci – StepSystems: Natančna diagnostika za vaš vrt

StepSystems ponuja inštrumente in merilce, ki pomagajo natančno spremljati pogoje rasti v vašem vrtu. Od merjenja pH-vrednosti do analize vsebnosti hranil, ti inštrumenti vam omogočajo natančno diagnostiko in prilagajanje nege vaših rastlin.

Inovativno shranjevanje sadja in zelenjave: Podaljšajte svežino in okus

Inovativne rešitve za shranjevanje sadja in zelenjave ohranjajo svežino ter podaljšujejo rok uporabe. Naravna embalaža za shranjevanje in posebne vrečke ohranjajo okus in hranilno vrednost vaših pridelkov.

 

Uničevalci mrčesa/insektov: Zaščita pred škodljivci

Uničevalci mrčesa in insektov nudijo zaščito pred nadležnimi škodljivci. 

 

Oporniki - količki: Podpora rastlinam za vzpenjanje

Oporniki in količki so nepogrešljivi za podporo rastlinam, ki se vzpenjajo. Omogočajo rastlinam, kot so paradižniki, grah in fižol, da se dvignejo in rastejo v stabilnem okolju.

Poliesterska kritina: Trajna zaščita pred vremenskimi vplivi

Poliesterska kritina zagotavlja dolgotrajno zaščito pred vremenskimi vplivi. Uporablja se lahko za pokrivanje rastlinjakov, gredic ali kot nadstrešek, ki varuje vaše rastline pred močnim soncem, dežjem in snegom.

Pasti za Živali: Rešitev za nadzor škodljivcev

Pasti za živali zagotavljajo rešitev za nadzor populacije škodljivcev. So učinkovito sredstvo za zajemanje in odganjanje živali.

 

Kurjava, žari, sači, kotli

V rubriki Kurjava žari, sači, kotli najdete pripomočke za kurjavo. Od vžigalnih kock, šibic in vžigalnikov, do pripomočkov za zunanjo kuho in peko. 

 

Dišeče sveče in dišeči voski

Dišeče sveče in voski s prijetnimi vonji ustvarjajo prijetno atmosfero v vašem domu. Sveče ne vsebujejo ftalatov in parabenov ter so narejene iz 100% rastlinskega voska.

 

Oprema za dimnike

Oprema za dimnike zagotavlja varen in učinkovit odvod dimnih plinov iz vaše kurilne naprave. Redno vzdrževanje dimnika je ključno za varnost vašega doma.

Sol za posipanje cest: Vsestranska uporaba soli

Sol se uporablja za taljenje ledu na cestah, dvoriščih in pločnikih.

 

Vrtno pohištvo: Udobno uživanje na prostem

Vrtno pohištvo vam omogoča, da uživate v vašem vrtu ali dvorišču. V ponudbi najdete klip klop mizo.

 

Vrtno orodje in pripomočki: Temelj za urejen in rodoviten vrt

Vrtno orodje in pripomočki so nepogrešljivi za urejanje vrta. Vile, nihajna motika, srčasta lopata, škarje, grablje in drugi izdelki vam omogočajo učinkovito delo in vzdrževanje vrtnega prostora.

 

Visoke grede in pripomočki: Intenzivna vrtičkarska rešitev

Visoke grede so odlična rešitev za pridelovanje zelenjave na omejenem prostoru. S pravilno opremo, lahko optimizirate pogoje za rast.

Zaščitna oprema - maske: Varovanje zdravja med vrtnarjenjem

Zaščitne maske in oprema (rokavice) so ključne za ohranjanje zdravja med delom. Zmanjšujejo izpostavljenost prahu, alergenom in kemikalijam.

 

Vzdrževanje bazenske vode: Kristalno čista voda v vašem bazenu

Vzdrževanje bazenske vode je ključno za ohranjanje čiste in zdrave vode. V naši ponudbi so različni preparati.

 

Nagrobne vaze in dodatki

Nagrobne vaze in dodatki so namenjeni urejanju groba in spominjanju na preminule. V ponudbi imate različne nagrobne vaze in plastične vložke.

 

Ptičje krmilnice: Ohranjanje biodiverzitete in uživanje v opazovanju ptice

Ptičje krmilnice privabljajo različne vrste ptic, ohranjajo biodiverziteto in omogočajo opazovanje ptic, kar v vašem dvorišču. 

 

Ne glede na vaše potrebe na vrtu, raznolika ponudba opreme in pripomočkov omogoča optimalno nego in uživanje v vrtu. Z izbiro pravih izdelkov lahko pripomorete k zdravju in lepoti vašega vrtnega prostora.

Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani