Nova krmilnica za ptice!

Krmljenje ptic ni le lep način za zaščito in ohranjanje populacij pernatih prijateljev, ampak tudi priložnost za neposredno opazovanje narave ter pridobivanje znanja in veselja. Vendar pa lahko škodljivci, ki jih privablja hranjenje ptic, postanejo prava nadloga. Miši in podgane, zlasti, lahko vstopijo v okolje, ga kontaminirajo in preženejo ptice. Te glodavce pogosto privlači hrana za ptice, ki pade na tla in se tam zadrži. Da bi preprečili to težavo, je podjetje SWISSINNO razvilo inovativno krmilnico za ptice. Krmilnica Smart Birds je opremljena s strukturiranim lovilnim pladnjem, ki omogoča higiensko hranjenje in zagotavlja, da miši in podgane odidejo praznih rok.

Miši in podgane lahko privabi hrana za ptice


Hrana za ptice sicer ni najboljša izbira za prehrano miši in podgan, vendar se glodavci še posebej pozimi zatekajo k hrani, ki se nabira na tleh pod ptičjimi hišicami. To je posledica slabe prehrane za te škodljivce v hladnejših mesecih. Čeprav ptice jedo vse leto, je pozimi potreba po hrani še posebej izrazita. To pa je priložnost za miši in podgane, ki si radi uredijo gnezda v bližini krmilnic. Ko se njihova populacija poveča, se lahko hitro razvije pravi plaz glodavcev, kar je težje obvladovati kot preprečiti. Zato je ključno, da hrana za ptice ne ostaja na tleh in ne privablja nadležnih glodavcev.

Varčno in higiensko krmljenje ptic


V večini krmilnic za ptice ni jasne ločitve med mestom hranjenja in prostorom za gnezdo. Ptice lahko onesnažijo svojo hrano z iztrebki, še posebej, če se krmilnici približajo miši in podgane, kar lahko ogrozi ptice. Zaradi higienične in strukturirane zasnove krmilnice Smart Birds se hrana ne umaže z iztrebki in ne pade na tla. To omogočata praktična posoda za hrano z ločenimi mesti za hranjenje in učinkovit zbiralnik. Poleg tega ima posoda dve ločeni komori, ki omogočata polnjenje z različnimi vrstami krme. Ta zasnova ščiti hrano pred vremenskimi vplivi in preprečuje hitro pokvarjenje.

Postavitev krmilnice Smart Birds omogoča boljše izkoriščanje pri krmljenju ptic. S priloženo žico jo lahko enostavno obesite, kar zagotavlja direkten dostop le pticam. Za še večjo učinkovitost je priporočljivo, da krmilnico obesite nekje na prosto, kar preprečuje tudi mačkam in vevericam, da bi dosegle ptice.

Hranite ptice vse leto in prihranite do 50 % stroškov


Krmilnica Smart Birds, izdelana iz trdnih materialov, omogoča celoletno krmljenje v vseh vremenskih pogojih. Stabilna mesta za hranjenje in učinkovit zbiralnik zmanjšujeta izgubo hrane, kar pomeni, da lahko pri hrani za ptice prihranite do 50 %. Intenzivni testi potrjujejo učinkovitost te inovativne krmilnice podjetja SWISSINNO. Zasnova omogoča čisto, higiensko in varno krmljenje ptic ter preprečuje privabljanje miši, podgan in drugih glodavcev.

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani