Organska vlakna: Ključ do rodovitne zemlje in zdravih rastlin

Načelo, ki velja kot nepisano pravilo, je, da tla nikakor ne bi smela ostati odprta! Zato priporočamo in spodbujamo uporabo organskih vlaken kot zaščitno plast - ta strategija ne le preprečuje prehitro izsuševanje zemlje, temveč tudi zagotavlja, da je biologija tal nasičena s potrebnimi hranili.

Plast organskih vlaken, nanesenih v debelini 2-3 cm, je nepogrešljiva praksa, ki jo lahko uporabimo na vseh vrstah tal, ne glede na to, ali gre za gredice z zelenjavo, trajnice ali pa odprte površine okoli dreves in grmovnic.

Za doseganje neprimerljive rodovitnosti črne zemlje je uporaba organskega mulča ključnega pomena! Odkrijte učinke Sonnernerde organskih vlaken in pričakujte navdušenje.

Organska vlakna, sestavljena iz nepredelanih ostankov slame, so stabilna in v svojem bistvu bogata s hranili. Posebno zanimiv je visok delež dušika v teh vlaknih, ki se sprosti med razgradnjo in tako obogati tla pod njimi. Prvotni vonj po govejem gnoju je le začasen in izgine ob prvem dežju.

Sonnernerde organske vlaknine izvirajo iz fermentacijskih ostankov bioplinarne, kjer se predeluje izključno organski goveji gnoj. Trdne snovi iz fermentacijskih ostankov se izločijo in nato posušijo. Ta izdelek je v celoti certificiran za ekološko kmetovanje in predstavlja odličen material za mulčenje ali dodatek za različna tla, tudi v lončkih. 

Nasipna gostota: 0,1 to/m³.

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani