Mivena - več kot 25 let izkušenj pri proizvodnji posebnih gnojil

Dolgotrajno oplaščeno gnojilo s kontroliranim sproščanjem - Mivena Horti-Cote plus, ki zagotavlja nadzorovano sproščanje hranil v skladu s potrebami rastline za optimalno rast in zdrav pridelek. 

Popolno osnovno gnojilo za vzgojo rastlin v loncih in posodah. Horti-Cote Plus je linija izdelkov za različne vrste rastlin.

Horti-Cote Plus je gnojilo, prevlečeno s smolo N+P+K+MgO+Fe+TE, s stalnim sproščanjem hranil glede na temperaturo. Posledica tega je optimalno gnojenje rastlin v celotni rastni sezoni. 

Z uporabo smolnega premaza je izpiranje hranilnih snovi minimalno, vnos hranilnih snovi optimalen in vpliv na okolje minimalen.

Pri Horti-Cote Plus ni vrhov ali padcev v sproščanju hranil. To zmanjša stresne dejavnike za rastlino. Poskusi v različnih državah s sorto Horti-Cote so pokazali bolj čvrste in boljše rastline v primerjavi s standardnim gnojenjem pridelovalcev.

Horti-Cote Plus je popolno osnovno gnojilo, ki zmanjša potrebo po dodatnem gnojenju.

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani