Inovativni inštrumenti in merilci za natančne analize – StepSystems

StepSystems je vodilno ime v svetu inštrumentov in merilcev, ponujajoč najsodobnejšo tehnologijo za elektrokemične meritve pH, amperaže (Am) in električne prevodnosti (EC). Vrhunska linija izdelkov vključuje tudi laboratorijsko opremo, hitre teste, merjenje svetlobe, analizo zraka in plinov, kontrola ozračja, merjenje lastnosti zemlje ter specialne tehtnice.

Elektrokemične meritve:

Naši inštrumenti za elektrokemične meritve so izjemno natančni in zanesljivi. Meritve pH, amperaže in električne prevodnosti postanejo preproste in hitre s StepSystems napravami, ki so zasnovane za uporabo v različnih okoljih.

StepSystems – Laboratorijska oprema:

Zahtevate vrhunsko laboratorijsko opremo. Naša ponudba vključuje naprave, ki izpolnjujejo laboratorijske standarde, zagotavljajoč natančne in zanesljive rezultate za raziskovalne in razvojne namene.

 

StepSystems – Hitri testi:

Pospešite svoje analize s StepSystems hitrimi testi. Zmanjšajte čas potreben za meritve, pri tem pa ohranite visoko stopnjo natančnosti in zanesljivosti.

 

Merjenje svetlobe:

Učinkovito merjenje svetlobe je ključnega pomena v različnih aplikacijah. Naši inštrumenti za merjenje svetlobe zagotavljajo natančne rezultate za optimizacijo pogojev v rastlinjakih, laboratorijih in drugih okoljih.

Merjenje zraka/plinov:

StepSystems ponuja napredne sisteme za merjenje kakovosti zraka in plinov. Naša tehnologija omogoča natančno spremljanje različnih parametrov, ki vplivajo na kakovost zraka v industrijskih in komercialnih okoljih.

 

Analiza kvalitete sadja:

Za pridelovalce sadja je ključno vedeti o kakovosti njihovega pridelka. Naši inštrumenti za analizo kvalitete sadja zagotavljajo informacije, ki so ključne za pravilno ravnanje s pridelkom od njive do tržnice.

 

Kontrola ozračja/klima:

Nadzor nad ozračjem in klimatskimi pogoji je ključen v različnih panogah. StepSystems nudi napredne sisteme za stalno spremljanje in nadzor temperature, vlažnosti in drugih parametrov.

Merjenje lastnosti zemlje/tal:

Za pravilno kmetijsko in vrtnarsko dejavnost so potrebne natančne informacije o lastnostih zemlje. StepSystems zagotavlja inštrumente za natančno merjenje pH, EC in drugih parametrov tal.

 

Tehtnice – specialne:

Naša ponudba specializiranih tehtnic je zasnovana za specifične potrebe industrije in laboratorijev. Nudimo zanesljive in natančne tehtnice za naloge, ki zahtevajo posebno pozornost.

 

Z zaupanjem v StepSystems pridobite dostop do najsodobnejših inštrumentov ter merilcev, ki so ključni za natančne analize in spremljanje v različnih sektorjih.

Vse izdelke lahko najdete v katalogu STEPSYSTEMS v tej povezavi: stepsystems.de/

ANGLEŠKI KATALOG KOMPLET 2019: vsebina/catalogue_english_web.pdf

 

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
1
850_main_elektrokemicne-meritve-ph-am-ec.jpg

Elektrokemične meritve pH, AM, EC

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
2
4451_main_mikroskopi.jpg

StepSystems - Laboratorijska oprema

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
3
SS00079_1699_steps-40335-kombi-merilecvlaznosti-zemlje-ph-svetloba-hobby.jpg

StepSystems - Hitri testi

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
4
855_main_stepsystems-merjenje-svetlobe.jpg

StepSystems - Merjenje svetlobe

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
9
SS00077_1374_steps-44025-digitalna-zlicka-tehnica.jpg

Tehtnice-specialne

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani