KO-Fresh / Naravna embalaža za ohranjanje svežine

Največja prednost izdelkov KO-Fresh je termoizolacija in regulacija vlage: podaljšujejo trajnost in svežino izdelkov.

 

NAMEN UPORABE: Naravna embalaža iz konopljinih in kokosovih vlaken za ohranjanje svežine zelenjave, kmetijskih pridelkov in sadja med prevozom, transportom in skladiščenjem. Priročna za rokovanje in prenašanje.

 

LASTNOSTI: Klimatska obloga iz konoplje in kokosa vzdržuje mikroklimo v notranjosti embalaže, ki je enaka vlažnosti in temperaturi svežih izdelkov. S tem se ohranja in podaljšuje njihova svežina ter preprečuje prehitri začetek procesa gnitja.

 

KONOPLJINA VLAKNA 

Regulirajo vlažnost in temperaturo v embalaži. Naravni material, ki diha, ima sposobnost absorbiranja in oddajanja vlage glede na okolico, s čimer uravnava klimo v prostoru. To lastnost omogoča enakomerno uravnavanje vlažnosti in temperature v notranjosti embalaže. V hladnem okolju se molekule vlage stisnejo in oddajajo energijo, s čimer segrevajo okolico, medtem ko se v vročem okolju molekule vlage raztezajo in vežejo energijo, s čimer hladijo okolico. Konopljina vlakna so zaradi svoje fine strukture in zračnosti odličen toplotni izolator.

KOKOSOVA VLAKNA 

Ščitijo plodove pred napadi gnilih bakterij in plesni ter so učinkovit toplotni izolator. So edini material naravnega izvora, ki ne prenaša bolezenskih mikroorganizmov in ščiti rastline pred njimi.

 

PREDNOSTI:

  • Ohranjanje in podaljševanje svežine zelenjave, pridelkov in sadja.
  • Večkratna uporaba je ekonomična in prijazna do okolja.
  • Konopljina in kokosova vlakna izvirajo iz obnovljivih virov in sta biološko razgradljiva.
  • Klimatska obloga iz konoplje in kokosa je primerna za kompostiranje.
  • Lahka in priročna za prenašanje, transportiranje in skladiščenje.

 

Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani