Trava, srce vaše okolice!

Pri nas lahko dobite vse, kar potrebujete za popolno nego trave, od semen do umetne trave. Ne glede na to, ali želite ustvariti bujno zeleno trato na dvorišču ali pa iščete rešitve za vzdrževanje športnih igrišč, smo tu, da vam pomagamo korak za korakom.

Začnimo pri osnovi - semenu. Kvalitetno seme je ključ do lepe in zdrave trate. Naše seme je skrbno izbrano, da zagotavlja hitro kalitev in odpornost na bolezni. Na voljo imamo mešanice semen, prilagojene različnim podnebnim razmeram in potrebam trate.

Travna preproga s semeni in gnojilom

 

Biološko razgradljiva pred semenska podloga iz popolnoma celuloznega izvora, ki je popolnoma biološko razgradljiva, vključno s semeni trave in granuliranimi gnojili.

Da bi vaša trava rasla močno in bujno, je potrebna ustrezna prehrana. Naša gnojila so zasnovana tako, da zagotavljajo potrebne hranilne snovi, ki spodbujajo rast korenin in zelenih listov. Ne glede na to, ali imate manjše dvorišče ali obsežno igrišče, imamo pravo gnojilo za vas. Ponujamo hitro delujoča, dolgotrajna in jesenska gnojila, prilagojena različnim potrebam rasti trave.

Za optimalno setev trave vam ponujamo sejalnice, ki omogočajo enakomerno razporeditev semena po površini. Skupaj s sejalnicami vam predstavljamo tudi trpežne valjarje za travo, ki zagotavljajo stiskanje semena v tla in s tem spodbujajo enakomerno kalitev ter krepijo strukturo tal.

Če iščete nizko vzdrževanje in vedno zeleno alternativo naravni travi, vam predstavljamo našo visokokakovostno umetno travo. Brez zalivanja ali košnje, ponuja naraven videz in občutek, brez skrbi za vzdrževanje.

Predstavljamo vam tudi posebno mešanico fine šote in pranega kremenčevega peska. Ta specifična zemlja je zasnovana posebej za setev in obnovo zasebnih, javnih in športnih trat.

Za lepo, zdravo in zeleno travo, obogateno z železovim sulfatom, ki ne le doda lepo zeleno barvo, ampak tudi deluje proti mahu. Sestava mešanice je skrbno uravnotežena, da zadovolji potrebe trave in zagotavlja optimalno rast.

Tudi vi lahko imate popolno trato!

Da bi ohranili vašo travo v optimalnem stanju, je redno vzdrževanje ključnega pomena. Odstranjevanje plevela, redno zalivanje, košnja in gnojenje so osnovna opravila, ki bodo ohranila vašo trato zdravo in bujno.

  • Zalivanje

Za zagotovitev zadostne količine vlage in zdrave rasti trave je pomembno pravilno zalivanje. V sušnih obdobjih je treba trato redno zalivati, pri čemer se izogibajte prekomernemu namakanju. Optimalen čas za zalivanje je zgodaj zjutraj ali pozno popoldne, da se izognete izhlapevanju vode.

  • Košnja

Redna košnja je ključna za ohranjanje urejenega videza trate. Višina košnje je odvisna od vrste trave, vendar je splošno pravilo, da naj bi bila košnja pogosta, vendar ne odstranjuje več kot tretjino višine trave naenkrat. Ostra rezila košnje bodo poskrbela za čist in enakomeren rez.

  • Gnojenje

Gnojenje je ključnega pomena za oskrbo trate s potrebnimi hranili. Naša raznolika ponudba gnojil vključuje hitro delujoča, dolgotrajna in jesenska gnojila, prilagojena različnim potrebam rasti trave. Gnojenje je priporočljivo spomladi in jeseni, ko trava najbolj potrebuje hranila.

  • Prezračevanje trate

Aeracija ali prezračevanje trate je ključnega pomena za spodbujanje zdrave rasti korenin. Ta postopek vključuje ustvarjanje majhnih lukenj v tleh, kar omogoča boljšo cirkulacijo zraka, vode in hranil med koreninami trave. Redna aeracija izboljšuje strukturo tal in zmanjšuje stiskanje, kar omogoča, da korenine lažje dostopajo do potrebnih virov.

 

S pravilnim vzdrževanjem, zalivanjem, prezračevanjem, košnjo in gnojenjem boste ohranili vašo travo v optimalnem stanju. Pri izbiri izdelkov za nego trate se obrnite na nas, da vam svetujemo najboljše rešitve za vaše specifične potrebe. Vaša trata bo z našo pomočjo postala pravo zeleno čudo! 

Če pa bi radi enostavnejšo rešitev brez pretiranega vzdrževanja, pa poglejte naš program umetnih trav!

 

Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani