Zaščitna mreža proti živalim: Varnost za vaš vrt pred insekti, krti in pticami

V vrtnarjenju se soočamo z različnimi izzivi, vključno z invazijo različnih živali, ki lahko povzročijo škodo našim pridelkom. Zaščitne mreže so ključno orodje za ohranjanje integritete vrta in zagotavljanje varnosti rastlin pred različnimi živalskimi škodljivci.

 

Mreža proti insektom:

Insekti so lahko nadležni in pogosto povzročajo škodo na nežnih rastlinah. Mreža proti insektom je učinkovita rešitev, ki ponuja več prednosti:

  • Preprečevanje napadov škodljivcev: Mreža deluje kot ovira, ki preprečuje vstop škodljivcem, kot so metulji, hrošči in muhe, ki bi lahko uničili vaš pridelek.
  • Ohranjanje ravnovesja v ekosistemu: Namesto uporabe škodljivih kemikalij, mreža proti insektom omogoča naravno ravnovesje v ekosistemu, saj ščiti rastline brez škodljivega vpliva na koristne žuželke.
  • Prehod zraka in svetlobe: Mreža je zasnovana tako, da omogoča prehod zraka in svetlobe, kar je ključno za zdravo rast rastlin.
     

Mreža proti krtom:

Krti so znani po svojih podzemnih rovih, ki lahko povzročijo veliko škodo koreninam in podzemnim strukturam rastlin. Mreža proti krtom ponuja praktično rešitev:

  • Preprečevanje kopanja: Mreža preprečuje krtom kopanje rovov v vašem vrtu, zmanjšuje tveganje za poškodbe korenin in gomoljev.
  • Trajnost in odpornost: Krtom odporne mreže so narejene iz vzdržljivih materialov, ki prenesejo pritisk in težo krtov, ohranjajoč celovitost vrta.
     

 

Mreža proti pticam:

Ptice so pogost vzrok škode na pridelkih, saj se radi hranijo z nezrelimi sadeži ali posevki. Mreža proti pticam zagotavlja učinkovito zaščito:

  • Preprečevanje poškodb na sadežih: Mreža učinkovito preprečuje pticam dostop do sadežev, kar zmanjšuje možnost poškodb na pridelkih.
  • Materiali, vzdržljivi proti pticam: Posebej oblikovane mreže so narejene iz materialov, ki so odporni proti pticam, preprečujejo trganje in zagotavljajo dolgoročno zaščito.
  • Ohranjanje naravne estetike vrta: Kljub zaščiti mreža ne ovira naravne estetike vrta, saj je skoraj neopazna in omogoča prost prehod svetlobe in zraka.
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
1
20170131_102258.jpg

Proti insektne mreže

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
2
3608_main_mreza-proti-krtom.jpg

Mreža proti krtom

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
3
3610_main_mreza-proti-pticam.jpg

Mreža proti pticam

Dobavljivo: Preveri točno dobavljivost - pošlji nam e-mail
Ocena:
Dodaj v seznam za primerjavo
Prejšnja stran | 1 | Naslednja stran
Nimate naročil.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani